Creștem împreună

Théa  inovează și dezvoltă abilități

De la crearea Théa, principala sa strategie a fost investiția in capitalul uman al companiei. Prioritatea noastră este să creștem cu forța noastră de muncă prin dezvoltarea abilităților, recunoașterea potențialului și a implicării, oferind oportunități constante de avansare în carieră internă și mutări în cadrul Grupului.

Stimularea inovației

Théa are o tradiție antreprenorială: înmulțim proiectele și, mai important, le fructificăm. Angajații Théa  sunt receptivi, au inițiativă și aduc schimbarea.

Respect

Théa este recunoscută pentru atașamentul său față de valori etice puternice, care sunt susținute și cultivate de toți membrii personalului, indiferent de postul lor, în activitatea lor de zi cu zi.

O dimensiune umană

Dimensiunea structurii Théa este una dintre punctele sale forte, care oferă multe avantaje. Apropierea directorilor și a echipelor de management ne oferă un avantaj major față de concurenții noștri: suntem atenți, receptivi și flexibili.
Această dimensiune umană asigură, de asemenea, o varietate de activități pentru fiecare post, care sunt îmbogățite de schimburile zilnice și de interacțiunile dintre echipe.