Théa, conduce inovația

Un proces continuu de inovare și o expertiză unică, 100% dedicată oftalmologiei.

Tehnicile chirurgicale și abordările terapeutice evoluează foarte rapid cu ultimele descoperiri din domeniul fiziopatologiei, biotehnologiei și geneticii. Aceste progrese vor aduce, de asemenea, noi tratamente oftalmologice. În acest context, Théa  continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne în fruntea inovării și a fi un pionier în noile generații de produse.

 

 

Tendințele noastre strategice de dezvoltare

De la crearea sa, în urmă cu mai puțin de douăzeci de ani, Théa  a fost cunoscută pentru numeroasele sale inovații. Strategia Laboratoires Théa în cercetare și dezvoltare se concentrează pe trei domenii de dezvoltare:

■ Sisteme de livrare a medicamentelor inovatoare
■ Dezvoltarea de noi molecule pentru utilizarea oftalmică
■ Îmbunătățirea produselor existente

 

O abordare originală de cercetare

Pentru a evita obstacolele structurale și pentru a rămâne lider în ceea ce privește progresul, Théa  a făcut din externalizare, unul dintre pilonii strategici ai R&D. Sarcinile confidențiale și procedurile cele mai valoroase au  rămas însă, interne. Studiile preclinice (farmacologie, farmacocinetică, toxicologie) și studiile clinice sunt subcontractate. Această abordare ne permite un acces sistematic la cele mai bune echipe și experți internaționali.

 

Parteneriatele noastre

Théa se angajează să construiască parteneriate puternice și durabile, semnând acorduri de licențiere cu cercetători, universități și companii farmaceutice sau biotehnologice. Théa a intrat, de asemenea, într-un nou tip de parteneriat de cooperare între cercetarea publică și cea privată, prin crearea unui satelit de cercetare la „Institut de la Vision”.

 

Calitatea noastră

Théa îndeplinește cel mai înalt nivel de reglementări, pe care le aplică pe plan internațional. Beneficiază de aprobarea Facilității farmaceutice în conformitate cu bunele practici de producție europene și este, de asemenea, ISO 13485. Această excelență dovedită permite înregistrarea produselor noastre în mai multe țări, inclusiv în cele cu cel mai înalt nivel de cerințe (Europa, Japonia, SUA).

Acest aspect a conferit companiei Théa un înalt grad de experiență în ceea ce privește reglementările și înregistrarea internațională.