Filialele noastre

100% din produsele noastre sunt produse în Europa, dintre care 80% în Franța.

Pentru a evita obstacolele structurale și pentru a rămâne la limita progresului, subcontractarea a fost de multă vreme una dintre strategiile-cheie ale Théa. Acest principiu se aplică în special producției, grupul utilizând serviciile celor mai buni producători francezi pentru fiecare categorie de produse.

Această strategie confirmă faptul că organizația noastră este flexibilă și rapidă, păstrând în același timp un nivel ridicat de rentabilitate. Cu toate acestea, pentru anumite  produse extrem de strategice și inovatoare, Jean-Frédéric Chibret a decis să echipeze Théa cu două locuri de producție: Farmila Théa din Milano (Italia) și Benac din La Rochelle (Franța).

Théa  îndeplinește în mod natural un nivel înalt de reglementări și le aplică pe plan internațional. Grupul poartă statutul de unitate farmaceutică în conformitate cu practicile europene de fabricație și este certificată ISO 13485.

 

Benac (Franța)

Situată în La Rochelle, în departamentul Charente-Maritime din Franța, unitatea de producție BENAC care fabrică inserții oftalmice de înaltă clasă, care eliberează ingrediente active în ochi, în timpul operațiilor de cataractă sau în timpul operațiunilor de diagnosticare. Această inovație a simplificat în mare măsură miriaza preoperatorie.

Fabricarea acestor inserturi, care sunt acum disponibile pe scară largă în Europa, necesită cunoștințe specifice.

 

Farmila Théa (Italy)

Ca producător și pionier în dezvoltarea produselor de îngrijire a ochilor, Théa își păstrează propria unitate de producție extrem de modernă în regiunea Milano (Italia) pentru fabricarea de picături și geluri pentru ochi fără conservanți în flacoane Abak® sau Steri-free®.