Grupul Théa

Théa  este o companie farmaceutică independentă, specializată in cercetarea, dezvoltarea si comercializarea de produse destinate îngrijirii ochilor.

Grupul Théa  a fost înființat acum 20 de ani și a jucat un rol important în ultimele progrese farmaceutice. În prezent, Théa  este principala companie farmaceutica din Europa ce activează exclusiv in domeniul oftalmologiei.

Cu sediul în Clermont-Ferrand, laboratorul a continuat să se extindă și să deschidă aproape 25 de filiale în Europa, Rusia, Africa de Nord și America de Sud. În prezent, grupul Théa constituie o rețea care reunește mai mult de 900 de membri din întreaga lume, produsele sale fiind disponibile în peste 70 de țări.

Théa  este o afacere independentă de familie, dezvoltată dintr-un centru de Cercetare-Dezvoltare și creată de Henri Chibret, provenit dintr-o dinastie cu patru generații de oftalmologi. Jean-Frederic Chibret conduce compania încă din anul 2008 iar Henri Chibret a rămas în fruntea Théa  Holding, concentrându-se pe dezvoltarea de strategii științifice și financiare pentru grup.

 

Afacerea Noastră

Grupul este acum lider în mai multe clase terapeutice, precum și în segmentul picăturilor de ochi fără conservanți. Théa  își propune să răspundă nevoilor tuturor oftalmologilor, acoperind principalele clase terapeutice.

De la bine-cunoscutele tratamente clasice până la cele inovative, Théa  oferă o gamă completă de produse moderne pentru domenii precum diagnosticare, chirurgie și terapeutică.

 

Angajamentul Nostru

Pe termen lung, compania Théa va:

– Completa gama de produse pentru a satisface nevoile tuturor oftalmologilor.

– Rămâne receptive la observațiile oftalmologilor, fie că este vorba despre cercetători, chirurgi sau cadre medicale și să mențină legături strânse pentru a le satisface nevoile cât mai bine și pentru a descoperi noi zone de inovare.

 

Viziunea noastră

În anii ce urmează, Laboratoarele Théa  vor avea următoarele obiective:

– Inovație: să continue cercetarea pentru a dezvolta molecule inovatoare și mijloace de administrare pentru produsele de îngrijire a ochilor, consolidând poziția Théa  ca lider în domeniul picăturilor de ochi fără conservanți, domeniu în care compania a fost una de bază.

–  Internațional: să-și extindă și să-și consolideze prezența în țările din afara Europei, unde Théa  are deja o poziție puternică.

– Educație: să susțină schimbul de cunoștințe, în special față de tinerii oftalmologi.

– Calitate: să se asigure că valorile muncii și calității sunt perpetuate, având în vedere că reputația companiilor Chibret a fost construită pe baza acestor valori, de mai multe generații.