Punctele noastre forte

Cheia dezvoltării Théa este o combinație de expertiză științifică, tehnică, de reglementare și comercială, unică în lumea oftalmologică.

Specializarea noastră: oftalmologică

Familia Chibret s-a dedicat oftalmologiei pe parcursul mai multor generații. Henri și Jean-Frédéric Chibret, acționari executivi, sunt în permanență în contact cu oftalmologi din întreaga lume.

Astfel, Théa  este o combinație de know-how și tehnici care constituie capitalul său intangibil. Astăzi, la fel ca în trecut, Théa  este îndreptată spre viitor.

 

Prezentă in toate domeniile de oftalmologie

In timp ce multe companii farmaceutice urmeaza o strategie de blockbuster, concentrându-se pe câteva molecule, câteva boli și câteva produse medicamentoase, scopul lui Théa este de a satisface nevoile tuturor oftalmologilor, acoperind toate clasele terapeutice de la alergie la glaucom, antibioterapie, antiinflamatoare, etc.

 

Inovația

Inovația este o stare permanentă a minții. Théa caută în mod constant soluții: să descopere noi abordări pentru bolile pentru care în prezent nu există tratamente sau să îmbunătățească tratamentele existente prin îmbunătățirea eficacității și modului de observare, simplificând o procedură existentă sau făcând-o mai sigură, reducând efectele secundare.
Théa a fost un pionier în mai multe domenii terapeutice, cu produse fără conservanți.

 

Spiritul nostru de familie

Spiritul de familie al Théa este sursa dinamismului și succesului său:

– Flexibilitate, receptivitate, adaptabilitate. Théa salută inițiativele de cercetare și inovare
– Independență. Théa preferă să se concentreze pe strategii pe termen lung și nu pe rezultatele trimestrului următor. Laboratorul nostru este liber de constrângerile pieței de capital și de aceea acordăm o atenție deosebită menținerii unor niveluri ridicate de investiții. Luăm decizii rapide, însă atent planificate.
– Factorul uman. Performanța Théa se bazează pe un contract social, care garantează stabilitatea și calitatea vieții la locul de muncă pentru întregul nostru personal.

 

O strategie câștigătoare

De la crearea sa, grupul Théa și-a extins continuu activitățile, printr-o combinație înțeleaptă de creștere internă (noi țări și produse noi) și achiziții.
Grupul este acum cel de-al treilea jucător-cheie în piața europeană de prescripție medicală pentru ochi și lider în multe domenii terapeutice.