Etica managementului

Capitalul uman al Théa asigură prosperitatea și constituie principala sa resursă strategică.

Credem că pentru a asigura continuitatea grupului și pentru a rămâne în prim plan într-o lume în continuă schimbare propulsată de evoluția tehnologică rapidă, etica noastră de management este cel mai bun avantaj al nostru.

Atenția noastră la valori etice puternice, asigură menținerea unei tradiții de respect în afacerile de zi cu zi, fie în cadrul Grupului, fie cu partenerii noștri, fie cu mediul nostru extern.

Spiritul de start-up

Prin recompensarea inițiativei și păstrarea spiritului de echipă „start-up”, ne consolidăm reputația: o companie farmaceutică care multiplică idei, proiecte și inovații.

Schimburi

Într-o companie care încurajează în mod activ dimensiunea umană, comunicare foarte buna dintre directori și echipele de management, legăturile strânse dintre sediul central și filiale, presupune că schimburile de experiență dintre echipe sunt rapide și flexibile, asigurând totodată proiecte importante și stimulante pentru toți membrii personalului.

Implicare

Prin dezvoltarea de abilități, prin recunoașterea potențialului și a implicării, oferind oportunități constante de avansare în carieră,in țara de reședință și mutări în cadrul grupului, încurajăm angajamentul personalului nostru.