Sesiuni practice privind chirurgia cataractei și a glaucomului

Ateliere DRY LAB pentru tinerii oftalmologi

În timpul celor două conferințe naționale: AOP și JRO, Théa Franța a organizat primele ateliere DRY LAB dedicate tinerilor oftalmologi. Sesiuni DRY LAB de natură practică și  informativă care i-au câștigat pe toți participanții. Feedback pozitiv și un impact considerabil asupra obiectivului nostru, care cuprinde în esență următoarele:

– 84 interni care participă la 7 sesiuni

– 7 ambasadori pentru a desfășura sesiuni de grup

– tinerii medici oftalmologi s-au declarat „satisfăcuți” sau „foarte mulțumiți” in sondajele de evaluare în ceea ce privește alegerea subiectelor, a speakerilor, dobândirea de abilități practice, calitatea discuțiilor cu vorbitorii și echipamentele puse la dispoziție (ochi artificiali, microscop etc.)

Acest eveniment evidențiază încă o dată interesul manifestat de către tinerii oftalmologi în acest tip de întâlnire care îi ajută să se inițieze în chirurgie sau le permite să-și perfecționeze tehnica chirurgicală. Evenimentul fost atât de popular incât vom repeta evenimentul sub forma unui curs în spitalele universtare cu ambasadori locali și coordonare din domeniu.)