Prof. Dr. Med. Frank G. Holz a primit medalia de aur Chibret la Congresul DOG 2017 din Berlin

Medalia de aur „Paul Chibret”, care a fost acordată din 1974 pentru o activitate remarcabilă realizată în domeniul oftalmologiei, recompensează în special lucrări care rezultă din cooperarea franco-germană.

Domeniul de cercetare al lui F. Holz acoperă problemele legate de edemul macular, în toate aspectele lor, inclusiv evaluarea și dezvoltarea imaginilor procedurale la care a contribuit întotdeauna, așa cum a menționat profesorul Dr. Anselm Kampik, președintele Comitetului de premiere în timpul discursului său.

Lucrările grupului său de cercetare și-au găsit locul în metodologia studiilor clinice. A. Kampik a reamintit că mai mult de 400 de publicații, precum și mai multe cărți sunt martori ai activității sale de cercetare.

El a contribuit cu lucrările sale științifice, în scopul colaborării și cooperării franco-germane, pentru a stimula noi abordări.

Jean-Frédéric Chibret, președintele Laboratoires Théa, și-a exprimat bucuria cu privire la faptul că F. Holz a primit premiul și a declarat, în special, că îl va sprijini pe tânărul oftalmolog în spiritul cooperării farmaceutice franco-germane.