Laboratoare cu dezvoltare rapidă

Se naște o nouă filială: Théa Pharmaceuticals, Orientul Mijlociu!

Țara este specializată în comerț, infrastructură și servicii. Exportă serviciile sale către alte state din Golf. Sistemul de sănătate se bazează pe o rețea de spitale publice și asistență medicală gratuită.

Această îngrijire este de cea mai bună calitate, cu infrastructuri de spitale de clasă mondială. Noul director general al Théa Dubai, Tarek ELDESOUKY, lucrează cu Théa timp de mai mulți ani ca parte a unui parteneriat cu compania.

S-a alăturat echipei Théa și a construit o echipă cu 6 membri care sunt dedicate în totalitate promovării produselor oftalmologice ale companiei Thea în Orientul Mijlociu. Această parte a lumii constituie o nouă piață pentru Laboratoarele Théa.

Această filială va fi, de asemenea, responsabilă de supravegherea activității Théa în trei țări: Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită și Kuweit. Evenimentul inaugural a avut loc pe 16 decembrie 2016, la care au participat doctori renumiți din Golf, inclusiv libanezi, egipteni și sirieni, printre care dr. Khalid F. Tabbara din Riyadh.