O nouă broșură – „25 de ani de produse oftalmicep fără conservanți”

Produsele fără conservanți sunt parte din ADN-ul Laboratoires Théa și în directă legătură cu istoria sa
Creșterea gradului de conștientizare a oftalmologilor cu privire la importanța picăturilor de ochi fără conservanți rămâne o prioritate cu un singur scop: 0% conservanți

Este dovedit că produsele cu conservanți au un rol crucial în majoritatea efectelor secundare induse de medicamente, în special în cazul bolilor cronice cum ar fi glaucomul sau sindromul ochiului uscat.

În ultimii ani s-a conștientizat acest lucru și s-a ajuns la următoarea concluzie, bazată pe o importantă sursă de dovezi științifice care au urmat conceptul de „medicamente bazate pe dovezi”: ar trebui să reducem cantitatea de conservanți utilizați în picăturile de ochi sau chiar să le eliminăm complet.

De aceea oftalmologia a intrat într-o nouă eră creând „o generație de produse fără conservanți”. Astfel, cu această nouă broșură, la 25 de ani de la prima, Laboratoires Théa a evidențiat cele mai recente descoperiri și progrese pe tema „Conservanți 0%”, în colaborare cu Profesorul Christophe Baudouin, șef de secție la Spitalul Național XV-XX din Paris , care a fost un pionier pentru stabilirea legăturii dintre utilizarea conservanților și efectele secundare oculare.