Schimb de cunoștințe la EGS

Laboratoires THÉA a participat la cel de-al 13-lea Congres al Societății Europene a Glaucomului (EGS), care a avut loc la Florența, Italia, între 19 și 22 mai 2018

Acest congres a avut loc la Florența, Italia, în perioada 19-22 mai 2018. Obiectivele EGS sunt promovarea schimbului de cunoștințe între specialiștii în glaucom și stimularea, compararea și maximizarea cercetării glaucomului în Europa.

La cea de-a 13-a ediție a congresului au participat peste 2350 de participanți. Numeroși oftalmologi au venit la standul Théa , unde au avut ocazia să converseze cu echipe din filialele grupului.

Acest congres specializat în glaucom a fost, de asemenea, o oportunitate de a intervieva oftalmologii printr-un sondaj digital privind percepția lor asupra produselor fără conservanți în tratamentul glaucomului și de a-și prezenta concluziile, în ultima publicației profesorului Thygesen privind tratamentul glaucomului cu mai mult de 59 de referințe științifice analizate.

Théa a organizat un simpozion prezidat de profesorul Keith BARTON cu peste 390 de persoane, un real succes în ceea ce privește statutul științific al participanților și (gradul de prezentare).